Viata ca o clepsidra…

Nimic din ce ne inconjoara nu e intamplator…oamenii, lucrurile, spatiul, timpul!

Ti-ai imaginat vreodata viata ca o clepsidra? Ti-ai explicat povestea vietii tale prin prisma nisipului fin din interiorul clepsidrei?

Te-ai nascut in starea perfecta de functionalitate…esti programat genetic sa fii fericit si implinit! Esti asemeni particulelor de nisip fine din interiorul clepsidrei…fiecare particula are rolul ei, rol extrem de important pentru functionalitatea intregului! Fiecare particula contribuie la aceasta unitate!

Dar clepsidra ne mai ofera o lectie…managementul timpului existential! Nasterea ta coincide cu actiunea de rotire a clepsidrei…nisipul fin se scurge usor, „motivat” de forta gravitationala, spre partea de sticla goala! intr-un ritm sacadat nisipul se scurge creand senzatia ca, la un moment dat, parca scurgerea este grabita…parca nisipul abia asteapta sa se depoziteze in spatiul acela gol!

Ce scena nostalgica…totul este ireversibil…actiunile noastre, comportamentul nostru, deciziile noastre, alegerile noastre…Oricat ne-am stradui sa revenim in locul de unde am plecat, sansa de a alege altfel este tot mai mica…! Dar, uneori, ne este oferita sansa de a ne intoarce intr-un loc/scenariu de viata in care am mai fost! Astfel de sanse sunt moduri in care Divinitatea ne arata cat de speciali suntem…dar aceasta revenire face parte tot din planul divin al evolutiei noastre!

Prin urmare, priveste clepsidra existentei tale si intreaba-te ce ai facut astazi pentru evolutia ta, ce ai facut astazi pentru drumul tau? Nu te mai pierde in carari inutile…nu te mai pierde in actiuni non constructive! Invata sa respecti timpul vietii tale si sa il eficientizezi!

Anunțuri
Published in: on 2 Noiembrie 2010 at 16:39  Comments (3)  

The URI to TrackBack this entry is: https://terapiasufletului.wordpress.com/2010/11/02/viata-ca-o-clepsidra/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 comentariiLasă un comentariu

  1. Frumos….

  2. foarte frumos

  3. frumos


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: