Dezvolta potentialul tau interior!

coaching

               Bine te-am gasit, calatorule!

 

            Daca vrei raspunsuri la intrebari de genul „cine sunt?”, „cum ma pot manifesta eficient, astfel incat viata mea sa fie echilibrata si prospera?”, „ce stiu sa fac foarte bine, astfel incat sa ma reprezinte?”, „cum pot renunta la credintele limitative din viata mea, credinte care ma impiedica sa ajung unde imi doresc?”, „ce inseamna sa atrag succesul in viata mea?”… atunci nu e intamplator ca citesti aceste randuri.

           Ce iti propun?

            2013 – este anul drumului tau catre tine insuti; mai precis, este calatoria ta spre a-ti descoperi sensul vietii si nemarginitele resurse interioare de care dispui si pe care vei invata sa le utilizezi in sensul eficientei si succesului personal.

            Cum vei face asta?

            Participand la cele 12 workshop-uri online, destinate urmatoarelor arii de dezvoltare personala: sanatate, prosperitate, iubire, relatie familiala, viata profesionala/cariera.

            Sunt 4 (patru) dimnesiuni la nivelul carora vom actiona: dimensiunea sensului personal (aici vei descoperi cine esti cu adevarat, care sunt sursele tale de putere), dimensiunea deciziilor tale (vei invata sa faci alegeri constiente vis-a-vis de ce te inconjoara in viata ta, vei invata sa iti dezvolti ceea ce specialistii numesc „gps-ul interior”), dimensiunea gandirii si scenariului de viata (vom rescrie scenariul initial de viata in care poate ai invatat, ca esti pierdant, ca nu meriti sa fii fericit/sanatos/prosper; vom identifica si dizolva sursele ce alimenteaza credintele limitative si gandirea non-eficienta), dimensiunea actiunilor tale (vei invata sa actionezi in sensul benefic si congruent nevoilor tale interioare, vei invata sa te manifesti la modul real in viata ta).

            Ce inseamna sa particip la seminariile online?

            A participa la seminariile online inseamna, in primul rand, a alege sa investesti timp si resurse informationale in tine, a achizitiona instrumente utile prin care sa iti modifici existenta, astfel incat sa fii mai aproape de ceea ce iti doresti cu adevarat. Totodata vei investi si bani in tine, pentru ca una din legile universului in care traim ne spune „contributia personala este conditia esentiala pentru a produce schimbarea in viata noastra”. Pentru a primi ceva, esential este sa daruim…sentimente, bani, timp, energie…!

            A participa la seminariile online implica urmatoarele reguli – inscrierea din timp la seminar – achitarea taxei de participare si confirmarea inscrierii; toate cele 12 seminarii contin teme interdependente, asigura-te ca participi la toate, astel incat sa fii protagonistul unei schimbari complete; vei trece printr-o faza de preevaluare initiala, astfel incat sa construim un grup de participanti omogen.

            Cat costa participarea mea la aceste seminarii?

         Intalnirile sunt programate in mediul online. Tariful pentru particparea la un seminar este de 50 Ron, valoarea totala a costurilor pentru cele 12 seminarii fiind de 600 Ron.

            Urmareste noutatile de pe aceasta pagina pentru a afla cand se sustine primul seminar.

            Nu uita…viitorul tau depinde de alegerile facute in prezent!!!

Publicitate

The URI to TrackBack this entry is: https://terapiasufletului.wordpress.com/2013/01/09/dezvolta-potentialul-tau-interior/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: