Investeste in cariera ta: curs de formare profesionala acreditat CNFPA – „Formator de formatori”

Centrul Euroregional de Psihologie Aplicata Timisoara organizeaza cursul de specializare “FORMATOR DE FORMATORI” (TRAIN THE TRAINERS  – cod COR 241207).  Absolvirea cursului ofera participantilor 8 (opt) competente esentiale in formarea profesionala a adultilor: competente specifice ocupatiei (pregatirea profesionala a personalului) si competente specifice managementului programelor de formare.

 Acreditari: Centrul Euroregional de Psihologie Aplicata este inmatriculat in Regsitrul national al furnizorilor de formare profesionala a adultilor cu nr. 35/84/14.02.2011, cursul de specializare Formator de Formatori fiind  acreditat de catre CNFPA ,  Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, fiind recunoscut atat la nivel national cat si European.

Adresabilitate: cursul este destinat tuturor persoanelor interesate sa-si dezvolte o cariera in domeniul instruirii profesionale, precum si companiilor interesate de instruirea si dezvoltarea personalului.

Tematica cursului vizeaza aspecte concrete din sfera instruirii si dezvoltarii de personal:

  • Invatarea pentru adulti: etapele procesului, ciclurile invatarii;
  • Dinamica grupului: formarea echipei, roluri si managementul grupelor de participanti;
  • Comunicarea interpersonala in procesul de instruire;
  • Proiectarea unui program de instruire: identificarea nevoilor de instruire, obiective, design-ul programului de instruire, evaluarea sesiunilor de instruire;
  • Prezentarea si livrarea sesiunilor de instruire: exersarea abilitatilor de prezentare, livrare si follow-up;
  • Marketing-ul programelor de instruire.

Beneficii participanti: asistenta tehnica si practica pentru realizarea tuturor proiectelor practice obligatorii pentru etapa de absolvire a cursului; exercitii practice, prin care participantii isi vor exersa abilitatile de planificare, organizare, sustinere si livrare a unui program de formare profesionala.

Examenul final de absolvire va fi sustinut în fata unei comisii formata din reprezentanţi ai CNFPA şi ai Centrului Euroregional de Psihologie Aplicata Timisoara. Examenul final va consta in prezentarea unui program de formare profesionala a adultilor si sustinerea unui test de evaluare a cunostintelor teoretice.

Perioada de desfasurare: cursul este proiectat pentru 160 ore de formare, respectiv 35 ore teorie si 125 ore practica in perioada martie – mai 2012, pe parcursul a 2 (doua) weekend-uri de intalnire fata in fata, date ce vor fi comunicate dupa definitivarea grupului de participanti.

 Prima intalnire din cadrul cursului: 31 martie– 01 aprilie 2012

Procedura inscriere: participarea la curs implica depunerea unui dosar, ce contine documente specifice si achitarea unui avans de 30% din valoarea totala a cursului. Pentru detalii va rugam sa utilizati datele de contact.

 Traineri: Laura Cristina Patrut (psiholog, formator acreditat CNFPA, domeniu de expertiza managementul resurselor umane, psihologia muncii si organizationala, consultanta organizationala) si Pora Loredana Ramona (psiholog, psihoterapeut, formator acreditat CNFPA, domeniu de expertiza: managementul resurselor umane, psihologia muncii si organizationala, consultanta organizationala, dezvoltare personala).

 Pretul cursului:  1200 Ron (studentii si masteranzii beneficiaza de 10% reducere).  Pretul include taxele de sustinere ale examenului final de absolvire.

Contact:  Pentru detalii si inscrieri va rugam sa ne contactati la adresele de mail: laura@decas.ro sau ramona.pora@hr-professional.ro si la numerele de telefon: 0723.942.021 (Laura Patrut) sau 0724.526.364 (Ramona Pora).

Publicat on 27 februarie 2012 at 13:10  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://terapiasufletului.wordpress.com/noutati-2/investeste-in-cariera-ta-curs-de-formare-profesionala-acreditat-cnfpa-formator-de-formatori/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: