Pregateste-te pentru calatoria spre tine (program de life coaching)!

Bine v-am regasit!

Un nou an a inceput; fiecare dintre noi l-am investit cu proiecte si actiuni menite sa ne pozitioneze mai aproape de ceea ce dorim sa construim in aceasta existenta!

Vis-a-vis de proiecte… sunt incantata sa va anunt materializarea unui nou  program de life coaching (program de dezvoltare personala si autocunoastere)  destinat celor care doresc sa isi imbunatateasca viata si sa cunoasca succesul personal.

Programul va debuta cu workshop-ul “Rolul meu in viata de cuplu”, workshop sustinut de psihoterapeutii Ramona Pora si Laura Cojocaru. Locatiile de desfasurare ale workshop-ului sunt Timisoara (26-27 martie 2011), Caransebes (19-20 februarie 2011) si Bucuresti (19-20 martie 2011).

Te invit cu drag sa pasim impreuna pe drumul cunoasterii de sine, drum ce ne va darui energie, forta interioara si numeroase resurse de depasire a obstacolelor din viata de zi cu zi.

Inscrie-te acum la workshop-ul “Rolul meu in relatia de cuplu” intr-una din locatiile dorite!  Solicita detaliile despre inscriere pe adresele de e-mail: ramona.pora@hr-professional.ro sau lauracatanoiu@yahoo.fr

Fa primul pas spre tine insuti/insati…

Te asteptam cu drag!

Publicat on 18 ianuarie 2011 at 01:36  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://terapiasufletului.wordpress.com/pregateste-te-pentru-calatoria-spre-tine/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: